fbpx

Vacature: Sales Recruiter

Ben jij een gedreven commercieel talent met passie voor recruitment? Wil je meebouwen aan een startende en groeiende organisatie op Strijp-S in Eindhoven? Dan is deze rol bij Renewers iets voor jou!

Over Renewers

Renewers, gevestigd op Strijp-S in Eindhoven, is een start-up in de recruitment branche. Renewers is een recruitmentmarketingbureau dat elektrotechnische bedrijven helpt een vernieuwende recruitmentstrategie neer te zetten. We helpen hen om hun eigen strategie te verbeteren of nemen de recruitmentmarketingcampagnes uit handen.

Het platform voorelektromonteurs.nl maakt deel uit van Renewers. Via dit platform kunnen we rechtstreeks communiceren met meer dan 3000 mbo-elektrotechnici. Dit platform vormt een essentieel onderdeel van onze unieke wervingsaanpak. We breiden deze aanpak uit naar andere doelgroepen om meer klanten in verschillende branches te bedienen.

Electrician

Wat ga je doen?

’s Ochtends kom je het kantoor op Strijp-S binnen of start je je laptop thuis op. Terwijl je laptop opstart, pak je een lekker bakje koffie en bekijk je de leads die gisteren zijn binnengekomen. Voldoen de sollicitanten aan de harde én zachte criteria? Je belt ze op om een vacature van een van onze klanten te bespreken. Is er een match? Dan stel je ze via het CRM voor aan de klant.

Dit alles weet je netjes te administreren, zodat we dit in al onze data kunnen bijhouden. In de middag bezoek je een nieuwe klant op locatie. Deze klant heb je zelf gebeld om een afspraak in te plannen, dus het is een spannend moment! Na een goed gesprek werk je het voorstel uit en verstuur je dat naar de klant. Aan het einde van de dag bel je nog een aantal leads na en dan is het tijd om je laptop dicht te klappen.

Taken en verantwoordelijkheden:

 1. Nabellen en screenen van binnenkomende sollicitanten
 2. Benaderen van kandidaten via LinkedIn en andere kanalen
 3. Klantcontact en begeleiden van het recruitmentproces
 4. Identificeren en benaderen van potentiële klanten binnen de technische sector
 5. Deelnemen aan netwerkevenementen en branchebijeenkomsten

Doordat Renewers een startend bedrijf is, kun je naast bovenstaande taken ook andere werkzaamheden oppakken, zoals online marketingactiviteiten zoals advertising, content creatie of het afnemen van interviews.

Wat kan Renewers je bieden?

Een omgeving waarin jij je goed kunt ontwikkelen. We gaan samen kijken naar je interesses en ontwikkelpunten, zodat je zowel zakelijk als persoonlijk stappen kunt zetten. We hechten veel waarde aan vrijheid; natuurlijk hebben we vaste momenten op kantoor, maar je kunt jouw tijd grotendeels zelf indelen.

Voorwaarden:

 1. Een competitief salaris tussen €2500 – €3500 bruto per maand, afhankelijk van ervaring en prestaties
 2. Vergoeding voor woon-werkverkeer
 3. Bonusregeling
 4. Een laptop en telefoon
Elektromonteurs werven

Wat vragen we van jou?

We kijken vooral naar houding en gedrag. “Hire for attitude and train for skills” dat is ons moto. In de basis moet je een pro-actief karakter hebben en eigenaarschap tonen. 

 • Bij voorkeur 2 jaar ervaring in een commerciële functie, in recruitment of sales. Starters worden ook uitgenodigd om te reageren.
 • HBO werk- en denkniveau
 • Beschikbaarheid van 32 tot 40 uur per week
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en een proactieve houding
 • Affiniteit met de technische sector is een pré
 • Resultaatgericht, zelfstandig en enthousiast om te groeien in een dynamische omgeving

Heb je vragen over de vacature? Bel of mail mij dan op 0621542215 of leroy@renewers.nl.
Hopelijk tot snel!