fbpx
monteur burgers verhuur

Hoe Renewers voor Burgers Verhuur monteurs werft

Bij Burgers Verhuur ben je aan het juiste adres voor machineverhuur. Ze bieden een uitgebreid assortiment van meer dan 600 verschillende machines. Voor het onderhoud van deze machines zochten ze monteurs die over Elektrotechnische kennis beschikken. Omdat Burgers Verhuur niet direct de middelen en kennis in huis had om snel geschikte sollicitanten te vinden, hebben ze de wervingsprocedure toevertrouwd aan Renewers.

Wervingaanpak

In kaart brengen van de behoefte

In een kennismaking zijn we dieper in gegaan op de functie, de behoefte van Burgers Verhuur en de eisen waaraan een monteur moet voldoen. Burgers Verhuur is niet doorlopend aan het werven naar monteurs waardoor ze ook geen grote naamsbekendheid hebben in arbeidsmarkt. Het is dus belangrijk om ervoor te zorgen dat potentieel geintresseerde kandidaten een eerlijk en transparant beeld krijgen van hoe het is om als monteur bij Burgers Verhuur te werken.

Opzetten campagne

We zijn voor Burgers Verhuur aan de slag gegaan en hebben een aantal leadgeneratie activiteiten uitgezet:

  1. Het opzetten van een Lead generatie campagne via Facebook en Instagram.
  2. Een laagdrempelige vacaturepagina waarbij kandidaten snel konden solliciteren zonder cv (zie video).
  3. Actieve Linkedin recruitment: Renewers heeft een analyse gemaakt van de monteurs die op Linkedin stonden en voldeden aan de eisen van Burgers Verhuur. Die zijn we via een persoonlijk bericht gaan benaderen
  4. Database Voorelektromonteurs.nl: We hebben een emailmarketing campagne uitgezet om monteurs rechtstreeks te benaderen

Bekijk de video voor meer informatie

Resultaat

Binnen twee maanden zijn er vijf gesprekken gevoerd, verschillende meeloopdagen georganiseerd en uiteindelijk is de juiste kandidaat gevonden en aangenomen.

"Renewers weet op een hele laagdrempelige manier potentiële kandidaten te vinden"

Daardoor kan je heel snel met kandidaten aan tafel zitten. Renewers heeft ook een bewezen ‘track-record’ om technische vacatures in te vullen. Dat gaf in combinatie met de verfrissende aanpak veel vertrouwen aan ons.
Nick Hoffmans - Operationeel Manager

Weten wat we voor jullie kunnen betekenen?

Laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met jou op.

    Velden met een * zijn verplicht